6972038003 Σεβαστουπόλεως 40, Αμπελόκηποι appatras@hotmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
WashUp
Πλυντήρια Στεγνωτήρια Αυτοεξυπηρέτησης Αμπελόκηποι Αθήνα
 
Το πλυντήριο - στεγνωτήριο αυτοεξυπηρέτησης “WashUp” το οποίο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και μπορείτε να το επισκεφτείτε τόσο για το οικονομικό πλύσιμο των ρούχων σας καθώς και το στέγνωμα της μπουγάδας που έχετε πραγματοποιήσει στο σπίτι σας.

Αποτελεί ένας ζεστός και ευχάριστος χώρος, στον οποίο μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα και τα λευκά σας είδη με άνεση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε. Λειτουργεί καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, 365 ημέρες το χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο πλυντήριο - στεγνωτήριο μας μπορείτε να πλύνετε μεγάλες ποσότητες ρούχων, όπως επίσης και να πλύνετε ή να στεγνώσετε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαθέτοντας πλυντήρια τελευταίας τεχνολογίας από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι (2015) καθώς και σύγχρονα στεγνωτήρια, μπορείτε να εξασφαλίσετε 4ης γενιάς πλύσιμο που χαρίζει φρεσκάδα, απόλυτη καθαριότητα και μειώνει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για την καθημερινή σας μπουγάδα.

Το πλυντήριο - στεγνωτήριο μας είναι το μόνο στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε σαπούνια της surf chemical, εισαγόμενα από την Ιταλία, τα οποία είναι οικολογικά και υποαλλεργικά. Τα προγράμματα των πλυντηρίων είναι ίδια με τα οικιακά πλυντήρια, για πιο εύκολη χρήση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε τηλεόραση και free wi-fi για την ψυχαγωγία σας ώσπου να ολοκληρωθεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας. Επίσης, διαθέτουμε υποαλλεργικά και οικολογικά απορρυπαντικά και μεγάλα τραπέζια για το δίπλωμα των ρούχων σας.
 
   
ΠΑΡΟΧΕΣ
  Υποαλλεργικά & οικολογικά απορρυπαντικά
  Απολύμανση κάδου με ενεργό οξυγόνο
  Μεγάλα τραπέζια για το δίπλωμα των ρούχων
  Τηλεόραση
  Free Wi-fi
  Κλιματισμός
  Καθίσματα
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το πλυντήριο αυτοεξυπηρέτησης "WashUp" στους Αμπελόκηπους για το σωστό πλύσιμο
των ρούχων σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.